
Pulled jackfruit taco’s
Deze pulled jackfruit taco's zijn een echte hit wanneer er vrienden komen eten. Iedereen kan zijn eigen taco vullen naar wens, en al die kleuren zijn een feestje op tafel!

Butternut spelt risotto met crispy salie
Nood aan meer plantaardige inspiratie voor de veggie challenge deze maand? Deze spelt risotto met een romige saus van geroosterde butternut, maar dan zonder room, is heerlijk en een bom aan vezels en smaak!

Smoothies
Ik ben fan van smoothies, als ontbijt of na het sporten. Het gemak waarmee je ze kunt bereiden is slechts een van de vele voordelen maar het biedt ook eindeloze mogelijkheden en variaties. Er zijn wel een aantal zaken waar je best op let als je voor een voedzame smoothie wil gaan, je kan ze hier lezen.

Happy Pancake Day!
De pannenkoeksituatie van vanochtend. Fluffy en helemaal plantaardig. Met gember, kaneel appeltjes en een crunch van zonnebloempitten en boekweit.

OPGEKLOPTE TAHIN DIP MET KRUIDIGE WORTELEN & WINTER PESTO
Opgeklopte tahin is een heerlijke spread, rijk van smaak. Perfect om te dippen met de kruidig geroosterde wortels of crackers. Dit gerecht is een ideaal hapje of bijgerecht om te serveren met de feestdagen.
WINTER PESTO
Deze pesto doorbreekt de traditie op elke mogelijke manier. Het bevat geen kaas, pijnboompitten en basilicumblaadjes. En toch is het nog steeds pesto maar dan de winter editie met boerenkool, pompoenpitten en edelgistvlokken.

CHEEZY POMPOEN CROQUE (zonder kaas)
Herfstweer staat gelijk aan een goeie croque met een soepje erbij. Voor mij sowieso eentje met wat extra groenten :)
